Lervik Idrettsforening - Håndball gutt

Kioskvakter uke 38

Da kjører vi følgende fordeling av kioskvakter, folkens:

• Mandag 14.sep, 17.00-20.00: Einar
  • Tirsdag 15.sep, 17.00-22.00: Vigar
  • Onsdag 16.sep, 17.00-20.00: Sindre
  • Torsdag 17.sep, 17.00-22.00: Emil
  • Fredag 18.sep, 17.00-20.00: Gunnar
  • Lørdag 19.sep, 09.00-16.00: Tobias / Eirik
  • Søndag 20.sep, 11.00-16.00: Brage / Jakob

Kioskvakter uke 38

G99 har fått kioskvakter uke 38

• Mandag 14.09.
  • Tirsdag 15.09.
  • Onsdag 16.09.
  • Torsdag 17.09.
  • Fredag 18.09.
  • Lørdag 19.09.
  • Søndag 20.09.

Dersom noen av dagen absolutt ikke passer gir dere tbm så forsøker vi å ta hensyn. Kort frist. Setter opp vaktene denne uka.

TAKK FOR OSS!

IMG 3774

Det er med litt vemod vi skriver disse linjene til dere gutter og foreldre, men vi har bestemt oss for at våre veier med guttene skilles her.

Vi er så utrolig takknemlige for at vi har fått være rundt disse flotte guttene i alle disse årene. Det startet med minihåndball i Kvernhushallen i andre klasse. Vi har møtt tøff motstand av skeptikere til guttehåndball, men det har vært verdt alle kreftene å få det til. Lite visste vi da (i kvernhushallen) hvor mye vi skulle få oppleve med dere. Dere har gitt oss så mye glede, latter, spilleglede og pusterom fra hverdagen. Balsam for sjelen har det vært å være rundt dere. Dere er en utrolig inkluderende og takknemlig gjeng som gjennom årenes løp har tatt i mot alle som har hatt lyst til å spille håndball uansett ferdigheter, nivå, alder eller skole.

IMG 20150531 182523Vi kunne ha skrevet mange fine ord om hver enkelt gutt og vi ga dere noen ord på avslutningen med Morten. Dere er alle spesielle på deres unike måte og utfyller hverandre på en flott måte. Husk å ha troen på dere selv, vær dere selv og husk at det finnes ingen maken som dere. Vær stolt av alt dere har fått til og kommer til å få til, vi er ihvertfall stolte og ydmyke over å fått være så nær dere. Vi tror ett av høydepunktene må være Storhamar cup i år hvor alle guttene var med, spillergleden dere viste på håndballbanen gir oss ennå gåsehud og tårer i øynene. Det er det håndball handler om, glede over seg selv og de en spiller sammen med. Og jammen fikk dere ikke løftet pokalen også, det var vel fortjent.

Tusen takk til alle guttene for at vi har fått være med på litt av deres reise. Lykke til videre, vi er glad i dere alle sammen. Vårt hjerte brenner for dere og vi håper at valget med å slå dere sammen med Skogstrand var og er det rette.

Takk til alle foreldrene som har bidratt, kjørt og hentet, ordnet med mat på cuper, stilt opp på dugnader, vært med på kamper og heiet frem guttene. Blide og herlige mennesker som bidrar i kulissene.

Vi håper noen foreldre fra Lervik ønsker fortsette på reisen med guttene, vi anbefaler det på det sterkeste.

Tusen takk alle sammen og takk for oss

Klem fra Lisa og Gry

Dugnad Skjæløy havnefestival 15.08.

Førstkommende lørdag er det som sikkert alle vet Havnefestival på Skjæløy. Dette er et klubbarrangement og G99 Håndball skal stille med vakter.

Vi har avtalt med Thor Martin at guttene får vakter de kan gjennomføre selv.

Vaktlisten blir dermed slik:

VAKT 1100-1600: Hjelp ved barneaktiviteter

• Eirik
  • Emil
  • Henrik
  • Gunnar
  • Einar
  • Tobias
  • Jakob

VAKT 1500-1930: Salg av is, brus, popcorn etc

• Tom Henrik
  • Sindre
  • Pål
  • Trym
  • Vigar
  • Brage
  • Aleksander

Øktene i Kroatia

Her kommer det jeg har skrevet om øktene i Kroatia slik jeg oppfattet de. Dere må legge til intensitet og hvordan dere opplevde øktene I treningsdagboken deres.

økt 1: kryssningsspil, pasninger og skudd

økt 2: koordinasjon i stige

økt 3: fysisk hard økt, jobbet mye med ben, kjapt fotarbeid

økt 4: skuddtrening, fokus skulderledd. Armen i større sving

økt 5: 3-2-1 forsvar

økt 6: 3 kamper à 20 min, i tillegg oppvarming 15 min før hver kamp

økt 7: forsvarsarbeid, ulike bevegelser

økt 8: pasninger i bevegelse, ulike pasningsvarianter, lek med ball. 3 mot 3, angriperne beveger seg i åtte tall. Spill

økt 9: oppvarming med ball. Tre rekker, pådrag og viderespill. Rush, skudd. Spill med fokus på bevegelse og rett opp i skudd. Hurtige pasninger

økt 10: fotarbeid, forsvarsbevegelser

Dere har nå fått et egentreningsprogram. Husk å trene baksiden av kroppen også, som øvre del av rygg. Lurt også å gjøre tøyningsøvelsene av skulderledd som ble vist i økt 4.

Gry