Lervik Idrettsforening - 2003 Supergirls - leverte igjen på Svinesund CUP!

2003 Supergirls - leverte igjen på Svinesund CUP!

Lervik 2003 Jenter Fotball deltok i dag med 11 jenter på Svinesund 7'er cup - og spillet satt bra!

2003 jenter Svinesund Cup 2015

Tradisjonen tro reiste vi til Halden før høstferien, og fikk spille kamper mot både kjente og ukjente lag. Vi spilte 4 kamper, og etter etter å ha ligget under 0-2 i den første kampen fikk vi endelig opp dampen. Mange flotte individuelle prestasjoner viser at jentene har hatt en god utvikling gjennom året, og kombinasjoner og samspill ble satt pris på både på og utenfor banen. Vi klarte å score 2 før kampslutt så uavgjort ble resultatet i den første kampen. I de 3 neste kampene endte det 4-0, 7-0 og 4-0. Resultatet er hyggelig, enda bedre var innsatsen, spillet og at jentene turte å spille fotball!

Dette var siste cupen med Karoline og Ingrid med på laget, som vi nå ønsker god tur med videre satsing i Råde - noe som er naturlig mtp bosted og skole for de. For oss andre ser det lovende ut med økt interesse og støtte fra jenter i både 2002 og 2004 kullene, i tillegg til at flere 2003 jenter også er med på trening nå. Vi håper på storspill også neste år!