Lervik Idrettsforening - CUP-seier til J 2003/2004 Fotball

CUP-seier til J 2003/2004 Fotball

Lørdag 28.mai reiste 14 håpefulle jenter (2003/2004) over til Vestfold for deltagelse i Teie Cup, for 9'er kamper med A- og B-sluttspill. Det skulle vise seg å bli en særdeles spennende og flott dag!

Jentene har blitt matchet relativt tøft gjennom våren i J13 KM-serie, og kanskje var det dette vi fikk se resultater av i går. Jentene gikk ubeseiret gjennom innledende kamper, og vant sin semifinale i A-sluttspillet. I tillegg slapp i løpet av de første kampene ikke inn et eneste mål - så forsvaret satt som støpt og angrepet sørger for seier etter seier!

teie%20cup.png

Finalen ble av svært mange tilskuere omtalt som "den meste spennende jentekampen jeg noen gang har sett". Det stod 1-1 etter full tid, og det var klart for de spesielle cup-reglene ved likhet i A-finale: Det ble derfor først spilt 2min med 6 mot 6, deretter 2 min 5 mot 5, før det hele ble avsluttet med 4 mot 4 i hele 5 minutter - alt på full 9'er bane. Det ble krampe, svette, hyperventilering, stolpeskudd og en enorm entusiasme på bane og sidelinje - men ingen av lagene fikk ballen over mål-linjen (et par suverene keepere bidro sterkt til det..). Dermed ble det "delt 1.plass", men den fortjente jentene så til de grader.

Slitne, fornøyde og utrolig stolte jenter kom seg ila kvelden hjem, og gleder seg nå til å plassere seierspokalen i det flotte klubbhuset sitt hjemme på Lervik. Lervik Supergirls leverte, og morsomt var det!