Lervik Idrettsforening - 2005

Håndball

Følg med på forandringer på treningsdager. Vi kommer til å bruke noen fredager da det kolliderer med andre arrangement på noen onsdager. Viktig at vi får to fellestreninger i uken. Jentene er virkelig flinke til å komme på trening. Prøver å få til en fellesøkt til i desember når fotball tar fri, uteøkt/styrke

Vi trener fredag 26/10 kl 15-16.30 (pga fotballkamp onsdag) og fredag 7/11 kl 15-16.30 (pga spu trening onsdag). Når det gjelder spu kommer alle til å delta på dette

Elektronisk kamprapport

Hei!

Hvem vil være med fra j2005? Send sms (41293357)eller messengermelding til Elin Tvete

Tirsdag 04. september kl 1900 på klubbhuset blir det opplæring i den elektroniske kamprapporten.

Som dere alle vet skal vi fra denne sesongen benytte elektronisk kamprapport på kamper fra fylte 12 år. (vi kan benytte papir i tillegg, men rapporten MÅ sendes elektronisk).

Alle lagledere/oppmenn, samt minst 3-4 foreldre fra hvert lag må stille på dette (Trenerne er også velkomne dersom de ønsker å være med).

Vedlagt følger instruks for elektronisk kamprapport.

Vi håper å se mange denne kvelden!

Reidar Vatle og Lena Skauen

Fredrikstad cup 2018

Hei

Her kommer litt informasjon ang vårens vakreste håndball eventyr, Fredrikstad cup. Jentene ønsket overnatting, noe vi ikke får til. Jeg har istedet foreslått at vi møtes til felles frokost lørdag og søndag hjemme hos Vilde og meg så får vi litt cupfølelse og en god start på dagen sammen. Jeg trenger hjelp av et par foreldre til innkjøp og gjennomføring. På lørdag, etter siste kamp, er det fint hvis noen foreldre kan ordne med felles mat før konserten. De fleste ønsket å gå på konsert. Jeg ønsker at jentenen holder sammen. Målet for Fredriksad cup er at vi får en god opplevelse sammen og har det moro. Bonus er å gå videre til sluttspill.

Gry

INNLEVERING AV LODDBØKER

Hei!

2. november er siste dag for loddsalg og bøkene må derfor leveres inn.

GUTTER 2005 leverer bøkene til Jens Robert på trening mandag 2.11., JENTER 2005 leverer til meg, Ingelin (mamma til Agnes) etter trening førstkommende onsdag. Eller direkte hjem til meg i Smaugsveien 12 innen onsdag kveld.

Husk innbetaling av loddbøkene også!

Takk for flott loddbokinnsats!

Håndball Gutter 2015/2016 - Viktig informasjon - Hvem skal være med?

Hei - VIKTIG INFORMASJON FOR DE SOM VIL SPILLE HÅNDBALL!!!

For å legge til rette for håndballspill for 2005 gutter, er 1 lag meldt på i serien. Oversikt over kamp-program ligger her: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=23831&mal=2&lag=10295. Som dere ser er det 9 kamper - 6 hjemme (2 søndager med dobbel-kamp) og 3 borte i 2015. Siden vi pt ikke har endelig oversikt over trener/oppmann etc, er vi avhengig av støtte fra 2006 laget - både til å få gjennomført treninger og å få evnt nok spillere til kampene.

Inntil videre planlegger vi derfor med oppstart trening i håndball etter høstferien - tirsdag 6.oktober sammen med 2006 kullet, fra 16-17 i Gaustadhallen -. (Fast trening 1 gang i uken) Dersom vi klarer å komme i gang før, vil vi det. Men det store spørsmålet er:

HVEM ER MED? SEND EN MELDING TIL GUDMUND PÅ 90612880 DERSOM DERES 2005 SØNN SKAL VÆRE MED PÅ HÅNDBALL. Dette er god alternativ trening, gjerne i tillegg til fotballen, og et viktig bidrag til økt ballforståelse, og sosialt fellesskap også gjennom vinterhalvåret! Si i fra til Gudmund så raskt som mulig, slik at vi kan gi et godt tilbud til de som ønsker det! (Da Gudmund skal svare videre settes fristen til søndag 23.august - så svar nå....)

Mvh G