Lervik Idrettsforening - 2009

Foreldremøte

Hei alle foreldre/foresatte.

Onsdag 27 april kaller vi (BIG-leder Pål Bjørge og faglig ansvarlig Ane Rikheim Antonsen) dere inn til et foreldremøte. Her vil vi informere om hvordan neste års plan vil se ut (i grove trekk) og vi svarer på spørsmål dersom det er noen som lurer på noe.

Møtet vil være på klubbhuset i treningstiden til barna, altså fra 17-18. Vel møtt:) Håper på å se så mange som mulig av dere.

Hilsen Pål og Ane

Prøving av treningsdresser

Førstkommende onsdag (3/2) avslutter vi treningen ca kl 17.45 for å prøve treningsdresser. Fint om foreldre er tilstede da. Det er ingen plikt å kjøpe dress! Vi har ikke fått noen helt eksakt pris, men det ligger rundt 600-700 kr.

Hilsen trenere og oppmenn

Trening for 2009 barn

2009-kullet trener hver onsdag i gymsalen på Manstad skole fra 17-18.

¨Her er det lagt opp til mye lek og mange ulike aktiviteter, så barna skal få et allsidig og morsomt aktivitetstilbud.

Det er ingen påmeldig på forhånd, bare å møte opp og prøve dette ut. Hvis dette er noe som er interessant for barnet, så registrerer dere barnet på Lervik sine hjemmesider.

Dersom det er noe dere lurer på eller spesielle hensyn å ta i forhold til barnet, så prat med en av trenerene.

Vel møtt :)