Lervik Idrettsforening - Nytt klubbhus

Status nytt klubbhus

Siden vi startet byggingen av det nye klubbhuset for 2 mnd siden har det gått slag i slag frem til ferien, vi er helt i rute etter den fremdriftsplanen som vi har, men nå blir det stopp i en periode på ca 3 - 4 uker.

Vi starter opp igjen i midten av August med lukkingen av bygget.

God sommer til dere alle, gled dere til dugnaden som kommer til høsten

Komite nytt anlegg.

Thor Martin Martinsen

BildeBilde 1

Første spadestikk

Mandag 16. april startet grunnarbeidene i forhold til nytt klubbhus.

Kari Agerup og Bjarne Hansen tok i fellesskap første spadestikk på tomten hvor det nye huset skal ligge. Bjarne Hansen var også med på å stifte klubben i 1949, og er fortsatt aktiv i tirsdagsklubben.

Arbeidet startet for 14 år siden med 2 ting, det ene var å erverve grunn på Gaustad samtidig som vi måtte få omregulert gamle Lervik banen til boligtomter.

Gravearbeidene vil starte i løpet av uken, og man beregner ca. 1 års byggetid før det nye klubbhuset står klart til bruk.

I9A3041 I9A3046 I9A3047

Første spadestikk nytt klubbhus!

TIL HELE KLUBBEN OG ALLE MEDLEMMER

Det gamle klubbhuset er historie.

Tillatelsene for å bygge nytt er på plass.

Første delbetaling er på konto.

Det er på tide med BYGGESTART!!!!

Hele klubben inviteres til FØRSTE SPADESTIKK for det nye klubbhuset mandag 16.04. kl 17:00:

• Kommunen ved ordfører/varaordfører har meldt sin ankomst
  • Fredriksstad Blad har meldt at de kommer
  • Representanter for klubbens grunnleggere kommer
  • Mest sannsynlig kommer flere representanter fra idretts-Fredrikstad også

Møt opp i samlet flokk - ta på Lervik-tøy - og delta i denne historiske begivenheten! Oppmøte utenfor inngangen til svømmehallen senest kl 17:00.

Nytt klubbhus - Innspill ønskes

I forbindelse med videre utvikling av innvendig løsning av det nye klubbhuset ønsker vi at våre medlemmer kommer med kommentarer, innspill, forslag, kritikk og ros av de til nå utviklete tegninger. Disse kan finnes her:

Innspill sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hovedstyret