Lervik Idrettsforening - Senior nyheter

Senior nyheter

Bilde1

I dag har Erlend Mikalsen signert med Lervik IF for 2016 sesongen. Erlend har selv valgt å si opp som spiller i FFK. Og etter en tur innom Moss for å se på fasilitetene der og et par tilbud fra 3 divisjon klubber, bestemte Erlend at han hadde lyst til å spille for oss. Og at han i tillegg er en lokal gutt som er så attraktiv i andre klubber, men allikevel velger oss er utrolig flott gjort av han.

Erlend ble også kåret til årets junior spiller i FFK 2015. Så det er ingen tvil om at dette er en kjempe forsterkning til laget vårt. Og vi håper at vi skal få fine resultater i denne sesongen slik at alle gutta fortsetter i mange år fremover. Vi ønsker også at spillere som ikke har klubb å ta kontakt, da vi har mistet et par spillere denne sesongen, så vi trenger noen flere gutter i troppen. (Tlf  91787501. Espen Begby )