Lervik Idrettsforening - Arrangementer

KLUBBENS DAG 9 JUNI

Hei alle sammen  !!!

Hold av 9 Juni , for da blir det Klubbens dag på Lervik

Mer info kommer senere. Følg med !

LERVIK - LYN

NM KAMP !

SØNDAG KL 1500 PÅ MANSTAD KUNSTGRESS

MØT OPP OG STØTT GUTT 96 LAGET TIL SEIER :)

Turneringer 2011 / Gutter 11

Bortsett fra lokale turneringer deltok G11 kun på Arvika Cup i Sverige. Vi var påmeldt med ett 7er lag. Spillere og ledere kjørte torsdag ettermiddag, mens de fleste foreldrene kom i løpet av fredag. Hele laget reiste hjem etter sluttspillet på søndag. Det var 10 gutter med.

Dette var lagets første turnering med overnatting. Guttene var selvfølgelig spent, men oppførte seg eksemplarisk på hele turen. Som ventet hadde de litt problemer med å sovne på kvelden, noe som gjenspeilet seg i innsatsen på banen – spesielt i kampene som gikk tidlig – men alt i alt ble det en tur som alle var kjempefornøyd med. Allerede i dagene etter turneringen be guttene om å bli påmeldt også i 2012.

Guttene og ledere overnattet på Kyrkeby skole – totalt sett en positiv opplevelse, selv om vi fikk et klasserom med fastmonterte benker, som vi måtte ligge ved siden av og under. Opplegget ellers var bra, selv om vi ikke fikk benyttet den inkluderte transporten til og fra arena noe særlig. Dette var på grunn av at tidene ikke passet så godt med våre kamper.

De fleste foreldrene bodde på Comfort Hotel Bristol. Det virket som de var fornøyd med hotellet, uten at jeg har spurt så veldig mye. Bestill tidlig (januar/februar). Hotellene i Arvika sentrum blir raskt fulle i cup-helgen. Det oppfordres også til å bli enige om et felles opplegg slik at foreldrene ikke går hver for seg hver dag, men heller gjør noe sosialt sammen utover kampene til guttene. Kanskje det bør oppnevnes en "reiseleder"?

I vår første kamp spilte vi mot Storhamar, et lag beryktet for å ha med seg for gamle spillere og ellers gjøre "alt" for å hevde seg. Vi fikk med andre ord bank. Etter dette kom det seg veldig og vi lå an til å nå A-sluttspillet, men tapte mot Karlstad i den avgjørende kampen. Storhamar og Karlstad spilte senere A-finalen. Den viktigste erfaringen vi tok med hjem var at alle må gjøre jobben hele kampen gjennom og å bruke fysikken sin i duellspillet – noe som var den største forskjellen mellom de beste og de andre.

I vår gruppe hadde vi også Arvika og HÄJ, begge fra Sverige.

I B-sluttspillet endte det med bronse, men etter walk-over, siden Skiptvedt ikke møtte til bronsefinalen.

Lars Næss

Trener gutt 2000

SKAW CUP 2011, 23.07. – 28.07. (lørdag – torsdag)

Påmelding via Indre Østfold Reisebyrå (IØS)

Innkvartering, mat og fergebilletter via IØS.
Fergebilletter kan ordnes selv hvis ønskelig (i vårt tilfelle ble det billigere denne gang).

Spillerne bodde på klasserom/skole av grei standard. Vedr vårt lag, var bespisning i nabobygg/svømmehall. Svømmehallen ble flittig benyttet. 3 måltider, frokost, lunsj og middag. Maten kunne vært av bedre kvalitet/mengde. Middag fra 17.00 – 19.00, og var det kveldskamp spiste spillerne tidlig. Dette medførte at guttene igjen var sultne til kvelds og måtte spise ute eller hos foreldre. Derfor bør det medregnes en pengesum til ekstra mat. Litt for lite mat/måltider til gutter i vekst.

Foreldre leide hus, leiligheter og hotellrom etc. Hus og leiligheter: På ukesbasis, som oftest lørdag til lørdag. Det er mye til leie; sjekk på nettet. Vær tidlig ute, da prisene naturlig nok er billigst da.

Turneringen var vel gjennomført, med vennlig og organisert vertskap. Tidskjema ble holdt, og alle kampene ble avviklet på et område (6 + 2 baner). Banene ligger rett ved sentrum, og sykkel er helt ideelt. Det er faktisk også gangavstand.

Gutt-96 stilte med to like lag, blanding av 1. og 2. laget. Dette for at det skulle være like forhold for alle og først og fremst en sosial tur. De var påmeldt i gutt-16 (ikke elite), da det ikke er 15-års klasse. Erfaringen var at de fleste andre lag stilte med rene 1.lag, samt spillere som var både et og to år eldre. Dette medførte store tap får vår del, da våre var -96-, -97, og 98-modeller. Dette fungerte derfor dårlig for lagene våre.

På cupen var det i innledende runder, 1 kamp pr dag. Derfor litt viktig å kjøre noen treninger/aktiviteter ved siden av. F. eks fotball/volley ball på stranden.

Skagen er lite og idyllisk, rent og pent og trivelig sommersted for store og små. Nok at matbutikker, restauranter, utfluktssteder, strender etc. De fleste leide sykler i Skagen, men det bør bestilles hjemmefra i god tid. Dette finner man også greit på nettet (Skagen sykkelutleie)

Uvant for oss nordmenn var det øltelt på turneringen og rusbrus i kafeteriaen. Koselig men uvant, noen voksne fant det nok også litt for fristende...... Det var også kiosk + kafeteria med greie retter.

På forhånd var det gitt «streng» beskjed til guttene om å ta vare på hverandre, og ingen skulle gå alene. Cupen kan anbefales og guttene reiser gjerne tilbake.

For foreldregruppa -96

Torild, Bente og Siw