Lervik Idrettsforening - A-lag fotball

Spillemøte 2016

Spillemøte Tirsdag 18.10.2016 Kl 19:00 Klubbhuset.

Spillere som møter: Anders B, Eirik Sjøli, Marius Børvind, Emil M, Stian K, Christoffer B, Erlend M, Sander B, Mats U, Martin A, Vegard, Kristoffer M, Emil S, Ole M Lie, Harald S, Igor M, Joachim B, Fredrik I, Marius J, Harald G, Morten S, John A, James A, Simon, Nicolai

Spillere som går på skole men er velkommen til å høre planer, og eventuelt gi oss en tilbakemelding på hvor mye de tenker å delta: Hans Jørgen, Martin S, Robin, Sander J, Arne og Markus D.

Støtteapparat. Wiliam, Truls, Ludvig, Pirs og Espen

Agenda for møte:

> Romjulscup

> Planer i 2017

> Økonomi

> Spillerstatus

> Premiering

Hei

Det er godkjent i hovedstyret at drakter til Sr lag i håndball og fotball skal ha muligheten til å ha en sponsor på drakta.    Vi må ha nye drakter til neste år, og varigheten på et draktsett er 2 til 3 år. Så hvis noen ønsker å være hovedsponsor på draktene til gutta, de tre neste årene er det bare å ta kontakt. Hvis vi får flere henvendelser med lik sum, tar vi hensyn til tidligere lojale sponsorer, men i utgangspunktet er det den med høyest sum som får muligheten. Flott hvis dere kan formidle dette til aktuelle sponsorer.

Vi setter en dato til 01.12.2015.