Lervik Idrettsforening - A-lag håndball

Lervik stiller ikke damelag senior sesongen 2016/2017

Lervik logo liten

I år blir det ikke seniorlag i håndball.

Vi velger å satse på ungdommen, derfor trekker vi oss fra samarbeidet med Gressvik om et felles seniorlag. Dermed blir det ikke et seniorlag som spiller med Lervik IF på brystet fremover.

Lista ble lagt for høyt for oss både økonomisk og sportslig målsetning. Lervik IF ønsker istedet å bygge en stor og sterk barne- og ungdomsavdeling der alle har et godt tilbud med dyktige trenere bra fasiliteter og en klubb som er veldrevet både sportslig og økonomisk.

Når tiden er inne og det kommer fulle årskull oppover vil vi igjen prøve å få til et seniorlag med egenutviklede Lervikinger.

Vi ønsker Gerssvik IF lykke til med seniorlaget.

Håndballstyret Lervik IF

Håndballskolen er i gang

b_200_150_16777215_00___images_2001_handballskole2014.jpgSå var ny sesong i gang med årets håndballskole. Gutter 15 år er trenere i år og har gjort en flott innsats med de 50 deltagerne på håndballskolen. Alle har hatt det gøy, lært noe nytt og blitt kjent med andre håndballtalenter. Flere bilder kommer utover dagene :)

A-laget , Lervik/Gressvik 2013/2014

8632 10200119087643299 1481113558 nHeisann, alle håndball interesserte :)

Tenkte jeg skulle skrive litt om Damelaget til Lervik/Gressvik i håndball så dere kan bli litt oppdatert om hva som har skjedd siden mai.

Mitt navn er Hege Pettersen, jeg er hovedtrener for A-laget dennes sesongen. Med meg har jeg keeper/hjelpe trener , Jeanette Eriksen.

Vi tok over laget 1. Mai. Litt om Jeanette og meg. Vi spilte begge for Lisleby A-Lag i 12 år under Truls Abrahamsen. Jeg har også vært trener for A-laget til Øssiæ i ni år, hvor Jeanette har vært keeper. Eriksen har vært i Lervik før.

Vi ønsker å satse på de unge. Det første vi gjorde var å hente opp fem jenter fra 96 laget. Det er Nora Hjelde Øvrum, Mari Mathisen, Helene Søvik, Marthe Haaviken og Ida Rustad. De har nå trena med oss siden mai, pluss at de også trener med sitt eget lag. Det er fem treningsvillige jenter som A-laget kommer til å få mye glede av fremover.

Vi hospiterer også opp en gang i uken tre jenter fra 98 laget, vi har et tett samarbeid der med trener Thomas Næss.

I løpet at disse få månedene har vi nå fått en stall på hele 25 jenter. Det dukker opp nye fjes nesten hver trening, både nye og gamle.

Det er en utrolig herlig gjeng vi trener om dagen. Vi er " nesten" aldri under 20 stk på trening :)

Ettersom vi er så mange har vi jo fått et "luksus" problem :)

Heldigvis har vi tre damelag, så alle får bra med kamp matching.

Vi er veldig spente før seriestarten ettersom vi nå har måttet begynne helt på nytt med nye formasjoner og mange jenter som aldri har spilt sammen før. Vår målsettning er å ligge blandt de fire beste :)

Håper mange kommer og støtter oss på hjemme kampene og får et positivt intrykk av oss. Vi skal ihvertfall gjøre alt for at denne sesongen blir et morsomt og positivt år.

Vår første seriekamp går borte mot Råde onsdag 18 September.

Jeg sier bare tvi, tvi :)

Hilsen Trenær`n.

Årets håndballskole

handballskole2013

Vi bruker samme malen fra 2012 og inviterer til håndballskole i 3 dager i uke 26. Vi legger ut påmelding på nettsidene og vi sender ut innvitasjon i ranselpost på skolen - kommer i løpet av mai.

Velkommen til 3. divisjon - hjemmekamp

b_200_150_16777215_00___images_1999_handball_a-lag.jpgHjemmekamp i