Lervik Idrettsforening - VÆR MED Å BIDRA TIL AKTIVITETSPROGRAMMET TIL SMÅGUTT 2015

VÆR MED Å BIDRA TIL AKTIVITETSPROGRAMMET TIL SMÅGUTT 2015

Vi (trenerne og foreldrene) har sammen etter beste evne laget ett sosialt og ambisiøst sportslig aktivitetsprogram for sesongen 2015 for guttene. Aktivitetsprogrammet bygger på det faktum at Lervik IF skal være en breddeklubb med intensjon om å aktivisere flest mulig barn og ungdom. Det er derfor sentralt å holde alle kostnader og eventuelle egenandeler på så lavt nivå som overhodet mulig. Alle er derimot kjent med at ting koster i dag, og vi ber derfor alle foresatte å hjelpe til med å finne frem til noen støttespillere som kan være med på å bidra til lagets økonomi. Vi presiserer at alle bidrag vil gå egenhendig til spillerne på småguttlaget, uten noen form for avkorting til Lervik IF sentralt. Det vil bli profilering for alle bidragsytere på guttenes treningsdresser som vi har planlagt å kjøpe inn. Vi legger ved en invitasjon som man kan skrive ut og levere til sin arbeidsgiver, nabo, bekjent mv. De som har noen spørsmål til denne sponsordugnaden bes kontakte Petter Fjeld på mobil 920 41 917.

Vi snakkes :)

Link til nedlasting av invitasjon: 01-02 Smågutt sponsorer