Lervik Idrettsforening - Velkommen til det nye småguttelaget!

Velkommen til det nye småguttelaget!

Welcome2

VELKOMMEN ALLE SAMMEN!

Fra 01.november er altså småguttelaget 2015/2016 2002 og 2003 kullet i Lervik IF.

For noen er småguttelaget og store baner noe som etterhvert har blitt vane, for andre noe helt nytt. Det blir en spennende tid utover høsten å bygge en ny treningsgruppe og bli kjent med hverandre og på tvers av trenere, lagledere, foreldre og spillere.

Vi vil i løpet av ikke så alt for lenge invitere til et felles informasjonsmøte for alle foreldre, men kunne godt tenke oss noen få treninger først for å bli bedre kjent med spillergruppen. Da skal vi nok også fylle opp laglederlista med flere motiverte bidragsytere!

I mellomtiden vil vi be samtlige om å registrere epost-adressen på hjemmesiden til småguttelaget. Vi vil benytte dette som hovedkanal for informasjon framover. Med registrert adresse får du all informasjon rett hjem i innboksen din.

Ta deg også tiden med å abonnere på kalenderen (som foreløpig ikke har noen oppføringer, men det kommer i løpet av kort tid): Kalender småguttelaget

Og skal du ha tak i oss.......send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Da kommer du til en av oss:

• Småguttelaget - Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Jon Bossum - Hovedtrener: 930 33 616
  • Thomas Johansen - Hjelpetrener: 932 48 185