Lervik Idrettsforening - Terminliste vår 2016 / Grupper april 2016

Terminliste vår 2016 / Grupper april 2016

Gruppeinndeling 2016

Da er det jammen seriestart igjen. Vi begynner rett over påske med avspark for Lervik 3, 09.04. Så går det slag i slag med 27 kamper fram til siste før sommerferien 16.06. for det samme laget.

Som dere vet spiller vi i år med 3 lag i 9'er serien - nivå 1, nivå 2 og nivå 3.

Det gjør det enklere for oss å tilby en kamparena som er tilpasset guttenes individuelle nivå. I praksis betyr det at enkelte kommer til å spille utelukkende nivå 1, noen nivå 1 og 2, noen nivå 1, 2 og 3 og noen nivå 2 og 3.

Vi skal i tillegg avgi spillere til guttelaget og ha med oss gutter fra 2004-kullet.

Med andre ord et ganske omfattende puslespill.

For å få dette til å passe sammen har vi delt gutta inn i grupper basert på der vi tenker de ligger nivåmessig pr dags dato. Dette tenker vi KAN endre seg gjennom en lang sesong, så vi vil fortløpende vurdere disse gruppene etterhvert som serien skrider fram.

De gruppene vi derfor presenterer i dag ønsker vi å ha muligheten til å endre på med månedlige intervaller. Mao, gjelder disse gruppene for april: GRUPPEINNDELING APRIL 2016

Kampene fram mot sommeren finner du her: TERMINLISTE VÅR 2016

Det du skal gjøre nå er:

1. Laste ned og åpne dokumentet over gruppeinndeling
  2. Finne ditt barns gruppe
  3. Laste ned og åpne dokumentet over kampene fram til sommeren
  4. Finne oversikt over ditt barns gruppes kamper
  5. De kampene som gjelder for april er de du skal forholde deg til i første omgang. Flytter ikke ditt barn gruppe kan du følge samme oversikt fram mot sommeren

Husk at dere også kan finne terminlisten i MinFotball app'en for Android og iPhone.