Lervik Idrettsforening - Dugnadsliste Fredrikstad Cup

Dugnadsliste Fredrikstad Cup

Dugnadsliste FC Smågutt 2016

Dere finner dugnadslisten for Fredrikstad Cup her: Dugnadsliste FC Smågutt 2016

Nabbetorp skole har i underkant av 200 håndballspillere som overnatter fra fredag til mandag. Det spilles også kamper på Østsiden Kunstgress hele lørdag fra 0800 til ca 1800. Vi har derfor planlagt å drifte en liten kiosk ved siden av skolevaktene.

Kioskansvarlig er Richard. Dugnadsansvarlig er Håvard.

Det er lagt inn konkrete bakedugnader i listen, viktig at alle sjekker om det gjelder deg.

I tillegg skal ALLE ha med 1,5 liter vaffelrøre til hver vakt de er satt opp - enten det er nattevakt eller dagvakt. Har du 2 vakter skal du derfor levere totatl 2 x 1,5l røre - 1 stk pr vakt. Tas med når vakta starter.

De som har morgenvakt har spesielt ansvar for frokost. Det ligger instrukser for dette på skolen.

Dersom vaktene ikke passer skal det byttes innbyrdes og gis melding til Håvard (90764911 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Kontaktinfo for småguttelaget finner dere her: Kontaktinfo smågutt 2016

GOD VAKT, FOLKENS! OG HEIA LERVIK!