Lervik Idrettsforening - Arvika 2016, Smågutt

Arvika 2016, Smågutt

kyrkobyskolan

Da er det tid for sommerens store eventyr!

Som informert har vi fått tidlige kamper fredag og må reise torsdag ettermiddag. Oppmøte og avreise fra Vestbygda blir kl 1700. Vi har bestilt buss og reiser sammen med G2004. Blir kult!

Alle stiller i ny Lervik-jakke til avreise.

Vi spiller følgende kamper i innledende runde

Vi spiller 11'er, så alle gutta stiller til samtlige kamper. Iver og Mikkel bytter på å stå hhv 02 og 03. Iver står første kamp for 2003, Mikkel for 2002. Første kamp for 2003 er 08:50 og 2003 09:40. Samme bane, så vi møter opp samtidig og heier hverandre fram!

Som forrige år, bor vi også nå på Kyrkobyskolan. Her bor også 2004 og jentene, så det blir en stor Lervik-koloni!

Gutta skal ha med seg

• Sovepose/dyne/pute
  • Liggeunderlag/madrass (husk evt pumpe)
  • Toalettsaker
  • Den nye Lervik-jakka
  • Drakt, shorts, strømper (ta med ekstra dersom du har)
  • Lervik treningsdress
  • Kleshenger til å henge opp drakta til tørk/lufting
  • Leggskinner
  • Fotballsko
  • Joggesko
  • Drikkeflaske til vann
  • Skiftetøy
  • Håndklær
  • Klær til disco

Værmeldingen pr i kveld viser ikke spesielt bra vær, så noe ekstra skift og kanskje regntøy/allværsjakke kan være smart. Følg med selv i dagene som kommer: Værelding Arvika.

Mobiltelefon må gjerne bli med, men vi vil samle disse inn ved ankomst Arvika. Dersom noen har behov for å benytte telefon vil vi ha dem tilgjengelig eller de kan ringe via oss.

Angående lommepenger, så var det veldig billig i kiosken på skolen hvor vi sov, så gutta trenger ikke ha med seg mye lommepenger. Det er vanskelig å styre hva de får mellom kampene, men for å begrense inntak av kioskvarer fredag og lørdag kveld ønsker vi at alle viser måtehold. For øvrig minner vi på at det mellom kampene er is- og godteriforbud. Det kan inntas når kampene er ferdig for dagen.

Når vi kommer opp torsdag kveld er det ingen måltid arrangert av Arvikacup, så det må vi organisere selv. Det sendes i disse dager ut faktura for restbetaling, og i denne innbetalingen har vi tatt høyde for dette, og vil organisere felles mat for gutta når vi kommer fram. Derfor sikkert greit om de har fått noe hjemme før vi reiser.

Disse gutta skal være med bortover:

• Ulrik

• Jacob
  • Benjamin
  • Natanael (2001)

I år som i fjor satser må vi ta det litt på sparket i forhold til å samles lørdag kveld. Vi kjenner ikke kampprogrammet etter lørdagens innledende kamper, så det er litt vanskelig å si noe konkret om klokkeslett foreløpig. Mange bor på campingplassen, så mulig vi satser på å møtes der. Tenker vi avtaler dette nærmere når vi er i Arvika og vet litt mer om programmet. Foreldrene oppfordres til å ta initiativet her!

Da er det bare å avslutte med å oppfordre til stort oppmøte og heie fram gutta!