Lervik Idrettsforening - Treninger høstsesongen

Treninger høstsesongen

Da er det bare å innse at sommerferien er over og høsten/vinteren på anmarsj. Heldigvis har vi en hel masse fotball- og håndballaktivitet å se fram imot.

Kabalen kommer til om mulig å bli ennå mer krevende i høst enn den var for vårsesongen, med 3 fotballag i aksjon samt en håndballserie som sparker i gang allerede 04.09.

Vi kommer til å forsøke å holde på 2 treningsdager i uka:

• Mandager 1830-2000. Stenejordet. Oppmøte klubbhuset. Vi trener på kunstgresset om det er plass til oss selvsagt. Når høstmørket tar oss får vi se hvordan vi gjør det. Tar det når den tid kommer.
  • Onsdager 1830-2000. Kunstgresset

Håndballen trener tirsdager og torsdager. Kamper i helgene fra og med søndag 04.09.

Gjennom høsten har vi både mandags-, tirsdags- og onsdaskamper, så vi blir neppe fulltallig på mange av treningene. Legger vi til at guttelaget trenger mye assistanse med hovedsaklig mandagskamper ser vi at det blir utfordrende med en god treingsarena.

Vi velger allikevel å satse på to treningsdager, så får vi ta det litt fra uke til uke. Følg med på Messenger for oppdatert info. Kalenderen vil også holdes oppdatert til enhver tid. Og har du spørsmål - ring eller send melding. Vi svarer med det samme!

Angående kick-off neste uke kommer det nærmere info om dette.