Lervik Idrettsforening - Laguttak/tropper høstsesongen 2016

Laguttak/tropper høstsesongen 2016

For å kunne tilgodese planlegging i en hektisk hverdag har vi laget et oppsett for laguttak til kampene fram til utgangen av høstsesongen. Denne gang har vi tatt ut enkelttropper pr kamp og gått bort fra konseptet knyttet til grupper.

Det er derfor viktig at dere ser gjennom og finner de kampene dere selv skal spille. Dere finner oversikter her:

Det er fryktelig mange hensyn å ta og det er helt sikkert sneket seg inn elementer i de 20-25 kampene som kan diskuteres/korrigeres. Ta i så tilfelle kontakt med en av oss i trenerteamet så løser vi det helt sikkert.

Laguttak fra uke til uke vil sendes ut også via Spond og det er VIKTIG at samtlige kvitterer på om de kommer eller ikke. Dette av hensyn til resten av den troppen som skal møte til kamp. Er vi ikke nok spillere går det ut over de andre gutta på laget. Dersom dere ikke kan komme skal trenerne ha melding om hvorfor ikke.

Oppmøte til hjemmekamper er normalt 1 time før kampstart.

Til bortekamper møter vi til samlet avreise fra Vestbygda. Oppmøtetidspunkt kommuniseres via Spond. Vi møter kun direkte dersom det gis melding om dette. Håper alle kan respektere dette. Vi er et lag og ankommer samlet samt sørger for at samtlige har skyss før vi reiser.

Ønsker alle lykke til med resten av høstsesongen - så langt har vi ihvertfall fått en flying start!!