Lervik Idrettsforening - Tilbakemelding på årets fotballsesong

Tilbakemelding på årets fotballsesong

Fotballstyret i Lervik jobber kontinuerlig med å laget så godt tilbud til alle aktive, foresatte og trenere/oppmenn/tillitsvalgte rundt hvert lag som mulig. De ønsker tilbakemelding på årets sesong, og har sendt oss denne forespørselen:

Hei alle trenere/oppmenn i fotballgruppa

vi er igang med å planlegge neste sesong, og vi ønsker i den forbindelse å få tilbakemeldinger fra dere trenere/oppmenn, fra spillerne og ikke minst fra foreldre på årets sesong så langt.

Vi ønsker tilbakemeldinger på hva som har vært bra og hva som kan gjøres bedre:

• ​organisering Fotballgruppa
  • organisering lagene
  • treningene, antall/kvalitet etc
  • kamper
  • sosialt
  • informasjonsflyt

eller annet som man har på hjertet.

vi ber hvert av lagene og videresende denne e-posten til foreldre gruppene, og be om tilbakemeldinger.

tilbakemeldingene kan sendes til:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

frist:  25.09.15

ved eventuelle spørsmål ta gjerne kontakt med undertegende

Mvh,

Karl Fredrik Andersen