Lervik Idrettsforening - Internturneringen

Internturneringen

Tabell internturnering etter runde 1

Som kjent arrangerer vi gjennom vinteren en uformell internturnering for gutta. Det er også en arena for enkelte av 2005-guttene hospitere opp til oss.

Vi satser på 5 lørdager/søndager med to-timers økter. Gutta er delt inn i lag og vi kjører tabell etterhvert med påfølgende kåring etter siste runde.

Vi tenker at dette kan være et morsomt avbrekk i oppkjøringen mot seriestart og sjanse for oss å komme inn når det er kaldt og grått ute.

Hvert lag er litt sårtbart i forhold til antall spillere så veldig viktig at man gir tidlig melding om man mot formodning ikke kan stille. Internturneringen er noe alle skal delta på som utgangspunkt.

Dette er laginndelingen for de som ikke fikk med seg første runde ifm overnatting på klubbhuset:

Screenshot 2017-01-03 at 18.53.40