Lervik Idrettsforening - Arvika Cup 2017, Smågutt

Arvika Cup 2017, Smågutt

kyrkobyskolan

Da er det tid for sommerens store eventyr!

Som informert har vi fått tidlige kamper fredag og må reise torsdag ettermiddag. Oppmøte og avreise fra Vestbygda blir torsdag 15.06. kl 1800. Vi har bestilt buss og reiser sammen med J2003 og J2005. Blir kult!

Viktig å være klar over er at det hjemover IKKE blir buss, så her må samtlige sørge for egen transport. Dersom dere trenger hjelp til dette sier dere fra til en av trenerne så hjelper vi til.

Alle stiller i den nye hettegenseren til avreise.

Vi spiller følgende kamper i innledende runde

Vi spiller 11'er, så alle gutta stiller til samtlige kamper. G2004 er litt knapt med spillere så her blir vi avhengige av å låne et par av gutta fra 2003 til hver kamp i tillegg til 2005-spillere. Det er søkt dispensasjon for 4 2003 spiller. 2 kan stille til hver kamp. Maks 1 på banen av gangen.

Som forrige år, bor vi også nå på Kyrkobyskolan. Her bor alle Lervik-lagene, så det blir helt glitrende!

Gutta skal ha med seg

• Sovepose/dyne/pute
  • Liggeunderlag/madrass (husk evt pumpe)
  • Toalettsaker
  • Lervik-jakke for de som har det (alle 2003-gutta skal ha med denne)
  • Drakt, shorts, strømper (ta med ekstra dersom du har)
  • Lervik treningsdress
  • Kleshenger til å henge opp drakta til tørk/lufting
  • Leggskinner
  • Fotballsko
  • Joggesko
  • Drikkeflaske til vann
  • Skiftetøy
  • Håndklær
  • Klær til disco

Værmeldingen pr i kveld viser ikke spesielt bra vær, så noe ekstra skift og kanskje regntøy/allværsjakke kan være smart. Følg med selv i dagene som kommer: Værelding Arvika.

Mobiltelefon må gjerne bli med, men vi vil holde en litt restriktiv linje i forhold til bruk.

Angående lommepenger, så har det erfaringsmessig vært veldig billig i kiosken på skolen hvor vi sov, så gutta trenger ikke ha med seg mye lommepenger. Det er vanskelig å styre hva de får mellom kampene, men for å begrense inntak av kioskvarer fredag og lørdag kveld ønsker vi at alle viser måtehold. For øvrig minner vi på at det mellom kampene er is- og godteriforbud. Det kan inntas når kampene er ferdig for dagen.

På vei til Arvika torsdag planlegger vi en kort stopp ved handelssenteret i Töcksfors for å handle litt til helga. I fjor var det en del som gikk litt"bananas", så i år setter vi en grense på maks kr 150,- pr spiller. Dette inkluderer også drikke. Vi kommer ikke til å akseptere at noen går til anskaffelse av hele brett med brusbokser. I tilfelle dette skjer vil dette inndras til vi skal hjem.

Når vi kommer opp torsdag kveld er det ingen måltid arrangert av Arvikacup, så det må vi organisere selv. Dette er det tatt høyde for i tidligere innbetalinger til lagskassa. Det tar nok litt tid før det blir mat, så det er sikkert greit om de har fått noe hjemme før vi reiser.

Disse gutta skal være med bortover:

• Ulrik

• Andreas
  • Morgan
  • Liam

I år som i fjor satser må vi ta det litt på sparket i forhold til å samles lørdag kveld. Vi kjenner ikke kampprogrammet etter lørdagens innledende kamper, så det er litt vanskelig å si noe konkret om klokkeslett foreløpig. Mange bor på campingplassen, så mulig vi satser på å møtes der. Tenker vi avtaler dette nærmere når vi er i Arvika og vet litt mer om programmet. Foreldrene oppfordres til å ta initiativet her!

Da er det bare å avslutte med å oppfordre til stort oppmøte og heie fram gutta!