Skal du på årsmøtet? Da må du melde deg på!

Postet av Lervik Idrettsforening den 22. Apr 2021

Vi håper i det lengste vi skal få lov til å avholde årsmøtet på klubbhuset, men i tilfelle vi må arrangere digitalt trenger vi å høre fra deg.

Send oss en epost på daglig.leder@lervikif.no for påmeldingslenke.

Medlems- og treningsavgift 2021

Postet av Lervik Idrettsforening den 9. Apr 2021

Da har årets medlems- og treningsavgift blitt sendt ut.

Betalingsfrist er 30 dager fra dagens dato - 09.05.2021.

Kontingenten for 2021 består av en felles medlemskontingent og differensiert treningsavgift

• Medlemsavgift (gjelder alle medlemmer): kr 350
• Treningsavgift Mini-Lervik: kr 0
• Treningsavgift BIG: kr 1.600
• Treningsavgift Ungdom/Senior: kr 2.350
- Veteran damer: Unntatt
- Senior B: halv treningsavgift
• Kunstgressavgift (BIG og fotball): kr 200

Hovedstyret har vedtatt et tak på kr. 6.000,- for husstandsmedlemmer. Dersom en husstand samlet får medlems- og treningsavgifter på mer enn dette beløpet kan samtlige i husstanden meldes inn, og treningsavgiftene avkortes.

Transaksjonsgebyr er tillagt totalbeløpet.

Det gis anledning til å dele opp beløpet For medlemmer med begrenset økonomisk evne eller ved spesielle forhold gis det anledning til å søke om redusert treningsavgift. Slik søknad sendes i tilfelle kasserer@lervikif.no

Ved eventuelle spørsmål, besøk vår hjemmeside: www.lervikif.no

Du kan også svare på denne henvendelsen direkte, eller kontakte klubben via daglig leder Thor Martin Martinsen (daglig.leder@lervikif.no / 915 12 698)

Lervik IF følger Fredrikstad Kommune sine koronaretningslinjer

Postet av Lervik Idrettsforening den 18. Mar 2021

Det kommer mange spørsmål til både gruppestyrer, hovedstyret og daglig leder angående hva som er gjeldende praksis for klubben.

Hovedstyret har vedtatt at som hovedprinsipp følger Lervik IF Fredrikstad Kommune sine gjeldende retningsliner. Disse finner du her: Hvilke regler gjelder for Fredrikstad nå?

For konkret spørsmål, kontakt daglig leder Thor Martin Martinsen: 91512698 / daglig.leder@lervikif.no

Årsmøte

Postet av Lervik Idrettsforening den 18. Mar 2021

Årsmøte for 2020 blir i år avholdt senere enn normalt grunnet koronasituasjonen.

Alle medlemmer over 16 år er stemmeberettiget.

Alle er velkommen

• Sted: Klubbhuset
  • Dato: 26.05.2021
  • Kl: 19:00

Legitimasjon må fremvises for utlevering av stemmeseddel.

Ingen kan stemme ved fullmakt.

0 Kommentar

Viktig melding til våre medlemmer i kommuner omfattet av skjerpede Covid retningslinjer

Postet av Lervik Idrettsforening den 25. Jan 2021

På grunn av myndighetenes nyeste Covid nedstenging på Østlandet, så kan barn, ungdom og trenere bosatt i kommuner omfattet av de skjerpede retningslinjene fra offentlige myndigheter ikke delta i aktivitet i regi av Lervik IF frem til 31.01.21 eller ved nye retningslinjer.