Postet av Junior den 1. Aug 2016

G16 stormer videre i Norway Cup !

Mandag stod Otta IL for tur på Ekeberg og kampen ble som vi trodde på forhånd !

Otta var et antatt svakere lag enn spanjolene vi møtte i går, og det skulle vise seg å stemme.

Gutta startet forrykende og allerede etter ett minutt stod det 1-0 til TTIF etter en flott enkeltmannsprestasjon av Espen Kristiansen som løp seg fri på høyre kant og satte skuddet sikkert til side for Otta's keeper. Første omgang ble rett og slett en maktdemostrasjon og vi gikk komfertabelt til pause med ledelse 4-0.

Etter hvilen datt tempoet betraktelig og gutta skulle gjøre mer alene og det førte også til færre sjanser - selv om det var mange av de også i andre omgang. Lagspillet uteble og det ble ofte èn TTIF spiller i kamp med 2 motstandere....

Uansett så ble det ytterligere 2 scoringer og vi kunne greit runde av med seier 6-0.

6-0 TTIF, Konrad Thøgersen Jensen

2 seiere på 2 kamper er fasit så lang, og i morgen venter siste gruppespillkamp mot Osterøy Fotlandsvåg som slettes ikke er noe dårlig lag ! Med seier eller uavgjort er vi definitivt klare for A-sluttspill, ellers er vi avhengig av resultatet fra den andre kampen i gruppa + målforskjell.

Neste kamp er tirsdag 2.8 på Rustad 2 kl. 12.00.