BIG Cup  6-7 April 2024 - merk endret dato

Fotball - Innendørs halldekke - Gaustadhallen - 3.helgen i mars hvert år - for alle fra 5-11 år ( Barnehage til 5. klasse 2018- 2013). 

Vår tradisjonsrike innendørs fotballturnering i Gaustadhallen har for veldig mange lokale klubber blitt en viktig aktivitet før seriestart.

Med optimal timing - noen få uker før "alvoret" starter og etter en lang vinter lite kampaktivitet for mange føles det ekstra godt å kunne komme ut av vinterdvalen for å møte likesinnete til dyst og vise hva man har trent på gjennom vinteren.

Dette er en turnering for de aller yngste og formatet er 3v3, hvor det spilles samtidig på 3 baner. Hvert lag består av 4 spiller (3 på banen og 1 innbytter). Vi spiller uten målvakt.

Det er premiering til alle, og egne jente- og gutteklasser. Vi har også lang tradisjon for å ha med mix-lag for lag i barnehagealder (5år). Kampoppsettet er komprimert slik at man får ut av dagen. Hver kamp er normalt på 8 minutter med 2 minutters pause. Alle lag spiller normalt minimum 5 kamper med tilstrekkelig pause mellom hver kamp.

Turneringen går normalt over 2 dager med egne årskull pr dag. Ingen lag har kamper både lørdag og søndag.

Vi har normalt plass til ca 120 lag.

Lag en god tradisjon for ditt lag du også - meld deg på vårens vakreste og mest intime 3v3 turnering hos oss i Lervik IF.