3v3 Østfoldhallen 2024

Fotball - Innendørs kunstgress - Østfoldhallen - Søndag 3 november 2024  - 5-13 åringene (1-7 klasse)

I fotballens storstue skjer det magiske øyeblikk hver eneste november. I år etter år har Lervik arrangert turneringen hvor det settes finterekorder over en lav sko.

Med så mange som opptil 350 lag i gang på samme dag er det åpenbart at dette er sesongavslutningen du overhodet ikke må gå glipp av.

Det er ikke få unge lovende fotballjenter og -gutter som har skapt sine første fotballminner hos oss i Østfoldhallen. Sørg for at også ditt lag får lov til å oppleve dette.

Turneringen har lag fra hele Østfold men også innslag fra Akershus, Oslo og Vestfold og det blir normalt raskt fylt opp, så her er det om å gjøre å være tidlig ute .

Spillformen i denne Østfoldklassikeren er 3v3, og det er vanligvis spill på 14-17 baner samtidig. Hvert lag består av 4 spiller (3 på banen og 1 innbytter). Vi spiller uten målvakt. Det bokstavelig talt koker av fotballentusiasme og overstegsfinter.

Det er premiering til alle, og egne jente- og gutteklasser. Vi har også lang tradisjon for å ha med mix-lag der hvor det er enklest. Kampoppsettet er komprimert slik at man får ut av dagen. Hver kamp er normalt på 7 minutter. Alle lag spiller normalt minimum 5 kamper med tilstrekkelig pause mellom hver kamp. Vi har kun egne klubbdommere fra u avdelingen til alle kampene. 

Hvert år har vi også aktiviteter for ungene. Vi har hatt fotballtriksere i verdensklassen og sykkelakrobater hos oss. Vi tilstreber å holde pause i kampavviklingen når våre gjester arrangerer sine show. Ta en titt på showet fra 2019 her.

Lag en god tradisjon for ditt lag du også - meld deg på vårens vakreste og mest intime 3v3 turnering hos oss i Lervik IF.