Angående årets utgave av Lervik IF BIG-Cup

Postet av Lervik Idrettsforening den 21. Mar 2020


Denne helgen skulle det vært full fart og fintefest i Gaustadhallen, med fulle tribuner og fotballglade jenter og gutter på parketten. Sånn ble det dessverre ikke i år. Vi beklager denne sene oppdateringen, men Lervik IF har avventet situasjonen knyttet til instruksjon og informasjon fra det offentlige vedrørende kompensasjonsordninger og øvrige forhold rundt denne type arrangement. Vi har også antatt at samtlige lag har holdt seg oppdatert i forhold til at idrettsarrangement generelt siden en kort tid tilbake jo ikke er tillatt. 

I går mottok klubben foreløpige anbefalinger fra Lotteritilsynet og legger derfor ut denne oppdateringen. Vi støtter oss også på informasjon vi har mottatt fra vår samarbeidspartner på arrangementssiden samt generell dialog rundt temaet avlysninger for små idrettsforeninger. 

Til de av dere som har betalt påmeldingsavgift ønsker vi en tilbakemelding på hvorvidt dere ønsker denne refundert. Skulle det gjelde ditt lag refunderer vi påmeldingsavgiften umiddelbart. Skulle dere på den annen side velge å la innbetalingen ligge intakt skal dere vite at det går 100% til forebyggende aktivitet for barn og unge - noe vi antakelig alle brenner for. Send oss en epost (turneringer@lervikif.no) eller ta en teiefon til daglig leder Thor Martin Martinsen (915 12 698) for en avklaring og kanskje en hyggelig prat. 

På vegne av Lervik IF
Tore Bentsen
Leder Hovedstyret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.