Kampoppsett Lervik 3v3

Postet av Lervik Idrettsforening den 14. Nov 2021

Kampoppsettet for dagens 3v3-turnering i Østfoldhallen finner du her: https://lervik3v3.cups.nu/2021/result
NY NORSK REKORD I 3V3

Postet av Lervik Idrettsforening den 7. Nov 2021

Søndag 14.11. setter vi 3v3 på kartet i Østfoldhallen. Med 372 påmeldte lag og 934 kamper i løpet av en dag setter Lervik IF ny norsk rekord i 3v3.

Er du påmeldt, finner du kampoppsett og mer informasjon her: Lervik 3v3

Takk til alle som bidrar til festen - enten det er påmeldte lag, dugnadsarbeidere eller dommere! Uten dere var dette ikke mulig!
349 lag! Ny rekord

Postet av Lervik Idrettsforening den 1. Nov 2021

Det ligger an til kjempefest i Østfoldhallen søndag 14.11.2021.

Hele 349 lag meldte seg på, og det blir trøkk på 18 baner fra morgen til kveld!

Vi jobber nå med kampoppsettet og vil publisere det i løpet av de nærmeste dagene.

Skulle du ha meldt på laget ditt, men var for sent ute - registrer deg på venteliste, så ser vi hva vi kan få til: Venteliste Lervik3v3
Superpopulært fritidstilbud hos Lervik

Postet av Lervik Idrettsforening den 23. Jun 2021

I tre dager har ni klubbens ungdommer, Mira, Johanne, Vilde, Klara, Hanna G, Emma, Lucas, Andrea og Hanna B vært instruktører for over 50 aktive barn fra 8-13 år!

Vi har vært på ute på kunstgresset, brukt hinderbanen på skolen og lekt inne i hall. Det har blitt servert lunsj på klubbhusene.

Onsdag fikk vi besøk av Nicolay Solberg fra FFK og Ethan Amundsen Day som nå skal spille for FC København. Det var stor stas for barna med besøk og de fikk stille de spørsmål og prøvde å score på de. Og det ble skrevet autografer på fotballsko, drakter, flasker og mer. 

En ydmyk Ethan fortalte om fotballen han har spilt på Lervik, at han har deltatt på BIG cuper i klubben han også. Og at han synes det var gøy å se så mange barn der. Barna hadde mange spørsmål, om alt fra favorittgodis til favorittlag i England. 

Vi ønsker Nicolay lykke til videre i FFK og Ethan lykke til i FC København! 

Og takk til alle barn og unge som gjorde disse tre dagene med ferieaktivitet til en suksess!
Lervik IF - Siste 10 år og framover

Postet av Lervik Idrettsforening den 18. Jun 2021

Bakgrunn

Det har vært en rivende utvikling i Lervik de siste årene - spesielt på anlegssiden. Vår daglige leder Thor Martin har satt sammen en oppsummering som vi tenkte mange kunne være interessert i..

Når Fredrikstad Kommune i 2010 godkjente våre planer om å utvikle vårt forslag til et nytt Idrettsanlegg på Manstad ved siden av idrettshallen og mellom barnehage og 2 skoler, og de samtidig vedtok at vi fikk omgjort vårt gamle anlegg på Fjærå til boligtomter fikk vi betalt etter 10 års planlegging og mye tålmodighet.

Våre første planer gikk ut på at vi skulle bygge et nytt klubbhus og 2 fotballbaner, men etter hvert som årene har gått har vi justert noe på disse planene, vi har tenkt at Lervik IF skal være et aktivitetssenter for alle - ikke bare de som driver organisert idrett, for det er veldig mange som dessverre som faller utenfor og vi mener at vi kan være med å påvirke det både med aktivitetsarenaer og ikke minst sosialt samvær. 


Hva har vi gjort siden 2010

2011 bygde vi i samarbeid med Fredrikstad Kommune en kunstgressbane på samme som andre klubber i Fredrikstad.

2012 startet byggingen av vårt nye klubbhus og våren 2013 flyttet vi inn i det flotte huset med garderober, kjøkken og et flott klubbrom, huset er på 600 kvm over 2 etasjer.

2014 oppdaget vi allerede at vi hadde for liten lagerplass for idrettsutstyr og satte opp et tilbygg for dette.

2016 tenkte vi at når vi hadde hus og utstyr på plass så måtte vi få bygd en kiosk i forbindelse med klubbhuset.

2017 da følte vi at nå hadde vi tatt vare på det som gjaldt for den organiserte idretten og tenkte at vi måtte utvikle anlegget med arenaer for alle barn / unge i vårt nærområde, da bygde vi et Parkour anlegg som vi ser benyttes flittig av alle både på dag og kveldstid.

2019 så fikk vi en forespørsel fra Manstad Skole om å være med på en investering i en motorikkbane for de yngste barna, Dette ble et samarbeid mellom Manstad Skole, Manstad Lokalsamfunn, Gaustad Ungdomsskole og Lervik IF og høsten 2019 så var denne banen klar.

2021 Etter hvert som årene har gått har vi sett at vi skulle gjerne hatt litt mer plass for den aktive delen og vi startet da prosessen men å få bygd en kunstgressbane til og den står nå i skrivende stund klar til bruk, samtidig med denne banen inngikk vi et samarbeid med Manstad Lokalsamfunn, Manstad skole, Vestbygda Ungdomsskole og Lervik IF om å bygge en BMX / Pumptrack bane og den er også klar til bruk og det ble et veldig populært anlegg.

Når foreldre er å se på fotballkamper så må de som regel stå på sidelinjen inne på banen eller på utsiden, men vi har nå børstet støv av en ide for noen år tilbake om å bygge en tribune, og vi er nå i gang med denne, den blir bygd som en pyramide mellom våre 2 baner og med redskapsboder under, den vil romme vel 200 personer.

Vi har gjennom salget av vårt gamle anlegg og diverse søknader som Tippemidler, moms kompensasjon, midler fra stiftelser, lokalsamfunnsmidler og annen støtte fra sponsorer investert nærmere 20 millioner kroner og da har vi ikke tatt med den dugnadsinnsatsen som er utført i disse årene og den er vanskelig å prissette.


Hva gjør vi fremover

Vi har satt opp en plan for de neste 3 årene med noen nye prosjekter og det er følgende.

  • Beach Håndballbane mellom svømmehallen og kunstgressbanen.
  • Legge kunstgress på en asfaltert håndballbane inne i skolegården til Vestbygda ungdomsskole, dette er et samarbeid med Fredrikstad Kommune.
  • Storskjerm i Gaustadhallen der lagene kan bli presentert, sponsorer kan få markedsført seg med logoer og eventuelt annet under Lervik IFs arrangementer.
  • På den tomten som Lervik IF leier av Fredrikstad Kommune har vi fått godkjennelse av Fredrikstad kommunen og Viken fylke om å fremleie en del av tomten til et fremtidig Helsehus / treningssenter, dette er fortsatt på tegne brettet men vi har stor tro på at dette vil komme plass i nær fremtid. 

Vi som klubb er veldig stolte av det vi har fått til de siste årene, og det viser seg at hvis man har planer / vyer og ikke minst tålmodighet men arbeider målbevisst mot myndigheter, stiftelser og ikke minst gode sponsorer som er gode på å støtte oss så er det meste mulig å få til.
Vi ønsker lykke til!

Postet av Lervik Idrettsforening den 11. Jun 2021

Dagens store nyhet i Lervik er at Ethan har signert for FCK - veien går altså videre til København og den danske Superligaen.

Så vidt klubben er kjent med har dette aldri tidligere skjedd med noen spillere med opphav hos oss, og det er med stolthelt vi ønsker Ethan lykke til!

Og husk at det alltid er plass til en mer på feltet når du er på Manstad, Ethan!
Årsmøtepapirene er nå tilgjengelige

Postet av Lervik Idrettsforening den 20. Mai 2021

Vi arrangerer klubbens årsmøte onsdag 26.05.2021 som tidligere annonsert: Årsmøte 2020

Siden det nå er åpnet for inntil 30 personer ved slike arrangementer tar vi sikte på å utnytte klubbhuset.

Det bilr "førstemann til mølla" for fysisk frammøte. For å være sikker på å delta kan du også melde deg til daglig leder og motta digital deltakerlenke: Delta digitalt

Årsmøtepapirene kan lastes ned her: Årsmøtepapirer 2020.pdf

Velkommen!

Hovedstyret
Skal du på årsmøtet? Da må du melde deg på!

Postet av Lervik Idrettsforening den 22. Apr 2021

Vi håper i det lengste vi skal få lov til å avholde årsmøtet på klubbhuset, men i tilfelle vi må arrangere digitalt trenger vi å høre fra deg.

Send oss en epost på daglig.leder@lervikif.no for påmeldingslenke.

Hovedstyret
Medlems- og treningsavgift 2021

Postet av Lervik Idrettsforening den 9. Apr 2021

Da har årets medlems- og treningsavgift blitt sendt ut.

Betalingsfrist er 30 dager fra dagens dato - 09.05.2021.

Kontingenten for 2021 består av en felles medlemskontingent og differensiert treningsavgift

• Medlemsavgift (gjelder alle medlemmer): kr 350
• Treningsavgift Mini-Lervik: kr 0
• Treningsavgift BIG: kr 1.600
• Treningsavgift Ungdom/Senior: kr 2.350
- Veteran damer: Unntatt
- Senior B: halv treningsavgift
• Kunstgressavgift (BIG og fotball): kr 200

Hovedstyret har vedtatt et tak på kr. 6.000,- for husstandsmedlemmer. Dersom en husstand samlet får medlems- og treningsavgifter på mer enn dette beløpet kan samtlige i husstanden meldes inn, og treningsavgiftene avkortes.

Transaksjonsgebyr er tillagt totalbeløpet.

Det gis anledning til å dele opp beløpet For medlemmer med begrenset økonomisk evne eller ved spesielle forhold gis det anledning til å søke om redusert treningsavgift. Slik søknad sendes i tilfelle kasserer@lervikif.no

Ved eventuelle spørsmål, besøk vår hjemmeside: www.lervikif.no 

Du kan også svare på denne henvendelsen direkte, eller kontakte klubben via daglig leder Thor Martin Martinsen (daglig.leder@lervikif.no / 915 12 698)

Hovedstyret
Lervik IF følger Fredrikstad Kommune sine koronaretningslinjer

Postet av Lervik Idrettsforening den 18. Mar 2021

Det kommer mange spørsmål til både gruppestyrer, hovedstyret og daglig leder angående hva som er gjeldende praksis for klubben. 


Hovedstyret har vedtatt at som hovedprinsipp følger Lervik IF Fredrikstad Kommune sine gjeldende retningsliner. Disse finner du her: Hvilke regler gjelder for Fredrikstad nå?


For konkret spørsmål, kontakt daglig leder Thor Martin Martinsen: 91512698 / daglig.leder@lervikif.no

Hovedstyret
Årsmøte

Postet av Lervik Idrettsforening den 18. Mar 2021

Årsmøte for 2020 blir i år avholdt senere enn normalt grunnet koronasituasjonen.

Alle medlemmer over 16 år er stemmeberettiget.

Alle er velkommen 

  • Sted: Klubbhuset 
  • Dato: 26.05.2021
  • Kl: 19:00 

Legitimasjon må fremvises for utlevering av stemmeseddel.

Ingen kan stemme ved fullmakt.  

Hovedstyret
Viktig melding til våre medlemmer i kommuner omfattet av skjerpede Covid retningslinjer

Postet av Lervik Idrettsforening den 25. Jan 2021

På grunn av myndighetenes nyeste Covid nedstenging på Østlandet, så kan barn, ungdom og trenere bosatt i kommuner omfattet av de skjerpede retningslinjene fra offentlige myndigheter ikke delta i aktivitet i regi av Lervik IF frem til 31.01.21 eller ved nye retningslinjer.