Hardt liv for håndballforeldre

Postet av Håvard Østby Magnussen den 23. Jun 2022


Mens ungdommen kjemper seg gjennom treningsøktene i varme Kroatia, "sliter" foreldrene med trivielle spørsmål som hvor de skal spise.

 - Det er greit å være håndballmamma når vi kan ha det sånn, sier Lise Rasmussen. 

12 foreldre er med Lervik-jentene på håndballcamp i Kroatia. De bor på samme sted, men i egne leiligheter. Området ligger ved sjøen, med strand, bassengområde, restauranter og ulike treningsfasiliteter. 

- Her er det mulig å holde formen ved like også for oss, selv om vi ikke akkurat fokuserer så mye på det, sier Terje Svendsen, som riktignok har opptil flere powerwalks bak seg uten at han ønsker å skryte av det  

- Hva består en dag av for dere?

 - Heldigvis har vi en trener som følger spillerne på treningene, så da har vi stort sett oss selv å tenke på, sier Mona Berntsen. 

I likhet med jentene blir det mye sol og bading. De som ønsker å se på treningene gjør det. En av dagene har jentene litt mer fri, så da drar alle til gamlebyen og tilbringer ettermiddagen og kvelden der. 

Ellers har det vært både restaurantbesøk og strandfest, til og med med bål, så også foreldrene er blitt godt kjent og har hatt det trivelig sammen. 

- Vi hadde håpet at streiken blant flyteknikerne ble utvidet så vi kunne ha vært her noen dager til, men vi får vel belage oss på å komme oss hjemover mot slutten av uken, sier Therese Bekkevold.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.