J20 på Rødspætte

Postet av Lervik IF - Håndball den 9. Apr 2023

«Vi koser oss og har deilige dager her i Frederikshavn» kommer det fra flere av jentene når vi spør hvordan det er å være på Rødspætte Cup. 

Skjærtorsdag grytidlig om morgenen reiste 5 biler fra Fredrikstad med kurs mot Gøteborg og Fredrikshavn-ferja. Om bord var det fullstappet med håndballspillere i alle aldre fra Norge på vei til Danmark på cup. Skikkelig fet stemning!

Etter innlosjering på skole var neste stopp Arena Nord og åpningsseremoni sammen med lag fra Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Norge og Slovakia. Veldig gøy å se så mange spillere samlet på ett sted. 


Fredag startet gruppespillet, og jentene kom skikkelig godt i gang med storseier over det tyske laget i gruppen.


Siste kamp fredag var mot et lokal dansk lag, og der ble dessverre motstanden for sterkt og det ble tap. 

Lørdag var det duket for morgenkamp mot Skara fra Sverige, og jentene var spente på motstanderen. Ut fra resultatene kunne det ligge an til en jevn kamp. Dessverre rullet ikke ballen helt vår vei i denne kampen heller og det ble tap. 

Nå ble det antakelig kamp om 3.plassen mot HK Trøgstad senere på kvelden. Dessverre måtte de trekke seg og jentene vant på walkover. Dermed endte vi på 3.plass i gruppen og klare for B-sluttspill.

I dag er det vinn eller forsvinn fra første kamp, og om et par timer skal jentene ut i ringen mot tyske TuS 97 Bielefeld-Jöllenbeck. Det blir spennende å se om de kommer seg helt til B-finalen mandag. 

Det er en flott spillergruppe som er på tur sammen med godt humør og god tid til å henge i hallen eller i byen og alt som hører cup-livet til. 

Heia Lervik/Gresvik! 💚💙💚💙


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Lervik IF - Håndball