Sol, svette og store smil i Kroatia

Postet av Håvard Østby Magnussen den 21. Jun 2022


Tøffe økter i stekende sol tar på, men Lervik-jentene trives på håndballcamp i Kroatia.

 -Vi er definitivt slitne etter treningene, sier Mia Njøsen. 

De 13 jentene på Lervik J2005 er nettopp ferdige med økt nr. fire på bare to dager under den ukeslange treningsleiren i Rovinj i Kroatia. Mens de to første øktene ble gjennomført inne i hall, ble denne og forrige økt gjennomført på utendørsbane i sol og 26 grader. Svetten siler av spillerne.

Disiplin 

Treningene holdes av kroatiske trenere med OL- og EM-medaljer på merittlisten. Det har vært mye nytt å lære, og disiplinen er en annen enn det jentene er vant til hjemme. 

-Vi gjør som de sier, for å si det sånn. 

Det forteller Vilde Magnussen, som måtte ta push-ups for å ha bommet med en pasning, og nye push-ups for å ha stoppet ballen med foten.Ingen kommer for sent til treningene. -Trenerne er strenge, men vi blir raskt vant til hva som forventes, sier Linn Svendsen. Da skal det også nevnes at jentene har fått skryt for at de er godt trente.

Soling og bading 

-Hva består en dag av? 

-Vi har en morgenøkt og en ettermiddagsøkt. Mellom der har vi fritid, som hittil har gått med til soling og bading. På kvelden har vi spist på restaurant, shoppet og ellers slappet av, sier Maja Johansen. 

-Hva har vært det tøffeste med oppholdet så langt? 

-Varmen, sier Hedda Helminsen. 

-Hva har vært det beste? 

-Å ligge på stranda og å bade. Og så er kakene de serverer etter måltidene veldig gode, sier Synne Njøsen. 

Anbefales 

Basert på opplevelsene hittil, kan oppholdet absolutt anbefales til andre Lervik-lag som har lyst til å dra på tur. Et bra opplegg for både spillere og foreldre. -Vi har vært heldige som har fått dra på en slik håndballcamp, sier Celina Tvete, før hun og de andre spillerne rusler tilbake til husene de bor i for å dusje og gjøre seg klare for middag. I morgen venter to nye økter, sol og mer bading.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.