Lervik jenter 16/17 har lagt høstferien til Barcelona for å spille fotball og nyte solen

Postet av Håvard Østby Magnussen den 6. Okt 2022

Hva gjør man når fotballbanene er regntunge og kulden begynner å sette inn? Lervik J16/17 valgte å dra til Spania.


Turen startet lørdag i høstferien med fly til Barcelona, og så en times busstur nordover til Santa Susanna. Uken har vært lagt opp med treningsøkter og mye sosialt, noe som har vært lett å gjennomføre med 25 grader og stranda rett utenfor hotellet.


Søndag var det treningsfri, og jentene brukte tiden på å bli kjent med stedet. Resten av uken har det vært fotballtreninger, beach volley-turnering, padel-turnering, fotballkamp, turer til Barcelona by og ikke minst soling og bading. 

Noen av øktene er gjennomført sammen med elever fra Framnes vgs. i Norheimsund, som vi slo i fotballkampen. Flere av jentene våre synes møtet med disse ungdommene var noe av det beste med oppholdet. 


"Det var veldig hyggelig å bli kjent med dem", sier Mia Bakken og Synne Njøsen. En stor takk til dem og lærerne deres for at oppholdet vårt ble enda mer innholdsrikt.

Halvveis i uken er Lervik-jentene svært tilfredse med alt de har opplevd, og noe av det som kommer høyt opp på listen er serveringen på hotellet. 


"Maten har vært noe av det beste med turen", sier Klara Haviken-Bjørge. 


De voksne reiselederne  - to i tallet - har så langt hatt en grei oppgave med å holde styr på jentegjengen.

"Det har vært som forventet. Det er en positiv jentegjeng som tar vare på seg selv og hverandre", sier Pål Bjørge. 


Fredag slikkes de siste solstrålene før vi vender nesen hjem dagen etter. Det gjør vi med visshet om at det finnes verre steder å ha treningsleir i høstferien enn Barcelona. 


Hasta la vista. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Håvard Østby Magnussen