Medlemsregister - SMS / epost fra NIF

Postet av Lervik Idrettsforening den 20. Sep 2020

Spond er de fleste sikkert vet klubbens elektroniske medlemsregister i tillegg til lagenes verktøy for å kommunisere til spillergruppe og evt foresatte. 

Norges Idrettsforbund (NIF) har for kort tid siden aktivert integrasjon mellom vårt register i Spond og deres sentrale medlemsregister. Det innebærer at vi over en lenges periode framover vil synkronisere profilene vi har mot NIF sin. Derfor trenger vi at hvert enkelt medlem kompletterer sine opplysninger.

For eksisterende medlemmer vil de få en epost fra oss hvor de bes om å fylle inn manglende data - noen av dere har kanskje allerede fått det.


NIF vil også sende dere informasjon om at de er i ferd med å gjennomføre denne synkroniseringen. Mest sannsynlig vil du motta en SMS hvor du blir bedt om å bekrefte ditt medlemsskap i klubben. Denne kan du trygt svare på.

SMS’en vil se slik ut:


Har du spørsmål sender du oss en epost på post@lervikif.no eller ringer Håvard på 90764911.Historisk begivenhet: Klubbens først 11’er kamp for damer/jenter

Postet av Lervik Idrettsforening den 29. Aug 2020


«Dette er en stor dag» uttalte hovedtrener Frank Helge Njøsen som sammen med Helen Gaustad, Pål Bjørge og Tommy Persson skal lede dagens kamp mot Ås.

Ikke tidligere i klubbens historie har det vært spilt offisiell seriekamp for damer/jenter i Lervik.

Møt opp og delta i denne historiske begivenheten!

Kampstart: 11:15

Heia Lervik!Ekstraordinært årsmøte

Postet av Lervik Idrettsforening den 28. Aug 2020


I forbindelse med opparbeidelsen av ny kunstgressbane er det behov for at klubben vedtar finansieringsplan via et ekstraordinært årsmøte.

Alle medlemmer over 16 år er stemmeberettiget.

Alle er velkommen 

 • Sted: Klubbhuset 
 • Dato: 10.09.2020 
 • Kl: 19:00 

Legitimasjon må fremvises for utlevering av stemmeseddel.
Ingen kan stemme ved fullmakt.  

HovedstyretEthan signerer for FFK

Postet av Lervik Idrettsforening den 19. Jul 2020


Det er ikke ofte en tidligere Lervik-spiller signerer proffkontrakt, men i helgen skjedde det.

Ethan Amundsen-Day, fra vårt 2005-kull har vært i FFK noen sesonger allerede og utmerket seg blant eldre spillere og på aldersbestemte landslag.

I helgen ble han siste tilskudd på FFK-stammen ved hjelp av Fredrikstad Fotball Invest.

Vi er stolte av å ha en så lovende unggutt i nærmiljøet og ønsker lykke til!

Les mer her: Ethan signerer for FFKMr Lervik fyller 70 år!

Postet av Lervik Idrettsforening den 11. Jun 2020I dag fyller vår alles Thor Martin 70 år! Sprek som en 25-åring skulle en ikke tro det!På vegne av alle i hele klubben ønsker vi deg - GRATULERER MED DAGEN!En flott artikkel i dagens Fredriksstad Blad ble det også: https://www.f-b.no/mr-lervik-if-fyller-70-ar-han-er-sprek-for-alderen-sa-det-kommer-til-a-ta-lang-tid-for-han-ma-bares-ut/s/5-59-1874291


Nye retningslinjer for trening

Postet av Lervik Idrettsforening den 3. Jun 2020

Norges Fotballforbund har publisert nye koronavettregler ift ny Koronaveileder.

Lervik IF justerer sine retningslinjer til å følge NFF.

Hovedpunkter utover plansje:

 • Grundig håndvask før og etter trening.
 • Vask av utstyr ETTER trening.
 • Registrering av oppmøte i Spond for evt smittesporing
Sjekkliste før - under - etter trening.dotxVi starter aktivitet for de eldste - de yngste kommer etterhvert

Postet av Lervik Idrettsforening den 19. Apr 2020

I tråd med at det åpnes noe opp for økt aktivitet ønsker klubben også at vi prøver ut hvordan de sentrale retningslinjene for organisert trening kan gjennomføres.

Vi begynner med de eldste årskullene og skaffer noe erfaring. De yngste slippes på etterhvert som barnehage og skole har kommet i gang og vi ser hvordan treningshverdagen kan organiseres. Planen er at dette kan skje i uke 20.

Det er utarbeidet en treningsveileder samtlige lag som ønsker å trene forplikter seg til å følge. Dersom det avdekkes brudd på denne vil hovedstyret vurdere på nytt om vi kan tillate trening.

De lagene som i første omgang starter opp er:

 • Håndball
  • J13, J14, J15
  • G15, G16
 • Fotball
  • Guttelaget, Juniorlaget, A-laget
  • J14/15, J16/17

Tildeling av treningstider sendes ut separat.

Det blir obligatorisk nettmøte for gjennomgang av retningslinjene for håndball og fotball separat i morgen mandag 20.04. Pål organiserer for håndballen og Espen / Karl for fotballen.

Last ned Lervik IF sin koronaveileder for organisert trening her: Lervik IF Koronaveileder


Merk dere de viktigste retningslinjene:

En gruppe kan maksimalt bestå av fem personer, inkludert trener. På et stort areal kan det være flere grupper i gang samtidig så lenge det er god nok avstand mellom gruppene.

Ved aktiviteter for barn og unge skal det være en voksen person til stede som har ansvar for at aktiviteten utøves i samsvar med anbefalinger fra offentlige myndigheter. Det vil si at hvis det organiseres trening med flere grupper samtidig, skal det være en voksenperson per gruppe. 4 spillere + 1 voksen.

Deltakerne skal til enhver tid holde minst to meters avstand både innad i gruppen, og det anbefales 10 meter mellom gruppene.

Fellesgarderober eller fellesdusjer skal ikke benyttes.

Deltakerne skal ikke berøre samme gjenstand, derfor må kastøvelser og lignende gjøres en og en mot en vegg eller et annet treffpunkt.

Sørg for at aktiviteten gjennomføres slik at det ikke oppstår skader.

Er du målvakt, får du ikke lov til at noen skyter på deg, men du kan trene mye på individuell teknikk på de utfallene du ønsker å bli bedre på i tillegg til den fysiske treningen som er viktig for å beherske en del av teknikkene.All organisert trening i regi av Lervik IF er fremdeles stanset

Postet av Lervik Idrettsforening den 4. Apr 2020


På tross av de siste dagenes oppdateringer knyttet til retningslinjer for organisert idrett vurderer klubben det dithen at det ikke er mulig å gjennomføre treningsøkter i håndball eller fotball uten å gå på kompromiss med smittevernreglene.

Fredrikstad Kommune holder også alle innendørs treningsarealer stengt. Kunstgresset er åpent for uorganisert bruk og uten ansvar fra klubbens side. Her råder samme retningslinjer i forhold til smittevern. Er det for mange på banen når du kommer har du ikke adgang. Er du i tvil kan du tenke at det er stengt.

Lervik IF støtter opp under myndighetenes forsøk på å begrense smitten blant befolkningen og ser ingen grunn til å anbefale aktiviteter som setter dette i faresonen.

Det foregår mye aktivitet i form av både digitale fellestreninger og egentreningsprogrammer blant lagene våre. Vi oppfordrer alle til å holde treningsmengden og aktivitetsnivået oppe i en krevende hverdag!

HovedstyretAngående årets utgave av Lervik IF BIG-Cup

Postet av Lervik Idrettsforening den 21. Mar 2020


Denne helgen skulle det vært full fart og fintefest i Gaustadhallen, med fulle tribuner og fotballglade jenter og gutter på parketten. Sånn ble det dessverre ikke i år. Vi beklager denne sene oppdateringen, men Lervik IF har avventet situasjonen knyttet til instruksjon og informasjon fra det offentlige vedrørende kompensasjonsordninger og øvrige forhold rundt denne type arrangement. Vi har også antatt at samtlige lag har holdt seg oppdatert i forhold til at idrettsarrangement generelt siden en kort tid tilbake jo ikke er tillatt. 

I går mottok klubben foreløpige anbefalinger fra Lotteritilsynet og legger derfor ut denne oppdateringen. Vi støtter oss også på informasjon vi har mottatt fra vår samarbeidspartner på arrangementssiden samt generell dialog rundt temaet avlysninger for små idrettsforeninger. 

Til de av dere som har betalt påmeldingsavgift ønsker vi en tilbakemelding på hvorvidt dere ønsker denne refundert. Skulle det gjelde ditt lag refunderer vi påmeldingsavgiften umiddelbart. Skulle dere på den annen side velge å la innbetalingen ligge intakt skal dere vite at det går 100% til forebyggende aktivitet for barn og unge - noe vi antakelig alle brenner for. Send oss en epost (turneringer@lervikif.no) eller ta en teiefon til daglig leder Thor Martin Martinsen (915 12 698) for en avklaring og kanskje en hyggelig prat. 

På vegne av Lervik IF
Tore Bentsen
Leder HovedstyretNy hjemmeside under konstruksjon

Postet av Lervik Idrettsforening den 3. Mar 2020Lervik IF inngikk mandag 02.03.2020 avtale med IdrettenOnline om etablering av ny hjemmesideløsning.Denne vil gradvis bygges opp utover våren. All medlemsadministrasjon foregår via Spond. Har du spørsmål eller innspill til prosessen kan du sende dem til daglig.leder@lervikif.no. På vegne av hovedstyret Håvard